Velkommen til HOG Senioridræt

I HOG Senioridræt tilbyder vi idrætsaktiviteter for seniorer 60+ år i dagtimerne i Rønbæk Idrætscenter. Aktiviteter, hvor motionen og bevægelse går hånd i hånd med gode grin og hyggesnak. Aktiviteter, der er rammen for et fællesskab og samvær, der skaber et godt netværk dig. Vores aktiviteter skal være sjove og give energi til pensionisttilværelsen.


Vi differentierer træningen for at imødekomme netop dit behov, dit ønske ved at tilbyde både gymnastik og spinning, ved at tilbyde gymnastik med aktiviteter og uden aktiviteter samt ved at tilbyde gymnastik med forskelligt fokus. Der er på nuværende tidspunkt 4 gymnastikhold og 2 spinningshold.


HOG Senioridræt er en rummelig forening, hvor medlemmer med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser har mulighed for at deltage. Vi kan indgå i samarbejde om at etablere særlige hold.

Udover idrætten er der også rig mulighed for at deltage i sociale aktiviteter. Aktiviteter der arrangeres af medlemmerne og som formidles af Senioridræt. Cykelture, vandreture og udenlandsrejser er nogle af aktiviteterne.


Hertil kommer, at Senioridræt også formidler henvendelser fra Plejecenteret Hinneruplund, når Hinneruplund ønsker bistand til aktiviteter for beboerne mv., fx ”Store gå dag”.

Under menupunktet HOLD kan du læse mere om det enkelte tilbud, ligesom du her kan se, hvordan du kan tilmelde dig. Du kan tilmelde dig under menupunktet TILMELDING.

Du kan læse mere om HOG Senioridræt under menupunktet OM SENIORIDRÆT.


Har du spørgsmål, kan du sende en mail til formand Dorrit Hansen. (dorrith52@hotmail.com)


Dorrit Hansen

Formand HOG Senioridræt


 
HOG Senioridræt    |    ÅDALSVEJ 94    |    8382 HINNERUP    |    Tlf. 51 50 25 60